| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nero Cadet

|
Zaslal: čt 01.10.2009 14:50 Předmět: scenerie |
|
|
| Potreboval bych poradit se sceneriema. Přidám si letište, pak je tam nahraju. A pak když jsem ve hře tak je tam mám, ale blbne grafika (třeba mizí plocha, pojezdový plochy) prostě to tak problikává nebo úplně zmizej. Nevíte v čem je problém ? jestli nák v grafickym nastavení nebo co. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CZ-TC Staff - Moderator

|
Zaslal: čt 01.10.2009 15:12 Předmět: |
|
|
Může to být chyba dané scenérky. Kterou konkrétně (pro jaký sim)? Nebo to dělá u všech? _________________ Ivo Pořický
CZ-TC - Czech Training Coordinator
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nero Cadet

|
Zaslal: čt 01.10.2009 16:07 Předmět: |
|
|
| Mám microsoft simulator x, a dával jsem tam ostrava mošnov, mám tam danou prahu ale ta je docela bezproblémová (jenom na jednom místě když se tam rozlítávám tak vypadne dráha na chvilku, ale jinak je v pohodě) Dalo by se říct že to mám u obou dvou, ale u toho mošnova mnohem víc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nero Cadet

|
Zaslal: čt 01.10.2009 18:27 Předmět: |
|
|
taky jsem koukal tady http://ivaocz.virtualskies.net/forum/viewtopic.php?t=926 ze jsou VFR scenerie cech a nak tam nevidim kde se to tam stahuje
Zjistil jsem že jsem toto téma začal psát špatně, tak jestli by bylo možno přesunout do scenerie (tam kde to má být ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CZ-TC Staff - Moderator

|
Zaslal: čt 01.10.2009 21:07 Předmět: |
|
|
Pokud jsi stahoval můj mošnov, tak to může být tím, že v FSX jsem to netestoval a ani to pro něj není primárně určeno. Pár lidem to fungovalo, tak jsem si myslel, že to bude asi OK, ale možná tam je něco, co prostě nefunguje v FSX. Scenerie LKMT určená čistě pro FSX zatím neexistuje. _________________ Ivo Pořický
CZ-TC - Czech Training Coordinator
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MatyxCZ First Officer

|
Zaslal: čt 08.10.2009 12:46 Předmět: |
|
|
Jsou to problemy FS9 scenerek v FSX, mam s tim podobnou zkusenost, Ostrava je jeste zlata, takovy Pardubice zlobi mnohem vic, tam draha zmizi uplne i na pekne dlouhou a kdyz chces clovek videt kam po dosedu jede, tak to chces externi pohled.
Ono se to casem zlepsi, jak bude dostupnejsi HW na kterem FSX slape, tak se bude delat i vic scenerek pod FSX a ty uz jsou OK. _________________
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|