Obsah fóra IVAO Czech Division Official Forum IVAO Czech Division Official Forum
Oficiální fórum české divize sítě online létání - IVAO

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

scenerie

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra IVAO Czech Division Official Forum -> Public Relations / Staff komunikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nero
Cadet
Cadet

PříspěvekZaslal: čt 01.10.2009 14:50    Předmět: scenerie Citovat

Potreboval bych poradit se sceneriema. Přidám si letište, pak je tam nahraju. A pak když jsem ve hře tak je tam mám, ale blbne grafika (třeba mizí plocha, pojezdový plochy) prostě to tak problikává nebo úplně zmizej. Nevíte v čem je problém ? jestli nák v grafickym nastavení nebo co.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
CZ-TC
Staff - Moderator
Staff - Moderator

PříspěvekZaslal: čt 01.10.2009 15:12    Předmět: Citovat

Může to být chyba dané scenérky. Kterou konkrétně (pro jaký sim)? Nebo to dělá u všech?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nero
Cadet
Cadet

PříspěvekZaslal: čt 01.10.2009 16:07    Předmět: Citovat

Mám microsoft simulator x, a dával jsem tam ostrava mošnov, mám tam danou prahu ale ta je docela bezproblémová (jenom na jednom místě když se tam rozlítávám tak vypadne dráha na chvilku, ale jinak je v pohodě) Dalo by se říct že to mám u obou dvou, ale u toho mošnova mnohem víc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
nero
Cadet
Cadet

PříspěvekZaslal: čt 01.10.2009 18:27    Předmět: Citovat

taky jsem koukal tady http://ivaocz.virtualskies.net/forum/viewtopic.php?t=926 ze jsou VFR scenerie cech a nak tam nevidim kde se to tam stahuje Smile

Zjistil jsem že jsem toto téma začal psát špatně, tak jestli by bylo možno přesunout do scenerie (tam kde to má být Smile )
CZ-TC
Staff - Moderator
Staff - Moderator

PříspěvekZaslal: čt 01.10.2009 21:07    Předmět: Citovat

Pokud jsi stahoval můj mošnov, tak to může být tím, že v FSX jsem to netestoval a ani to pro něj není primárně určeno. Pár lidem to fungovalo, tak jsem si myslel, že to bude asi OK, ale možná tam je něco, co prostě nefunguje v FSX. Scenerie LKMT určená čistě pro FSX zatím neexistuje.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MatyxCZ
First Officer
First Officer

PříspěvekZaslal: čt 08.10.2009 12:46    Předmět: Citovat

Jsou to problemy FS9 scenerek v FSX, mam s tim podobnou zkusenost, Ostrava je jeste zlata, takovy Pardubice zlobi mnohem vic, tam draha zmizi uplne i na pekne dlouhou a kdyz chces clovek videt kam po dosedu jede, tak to chces externi pohled.
Ono se to casem zlepsi, jak bude dostupnejsi HW na kterem FSX slape, tak se bude delat i vic scenerek pod FSX a ty uz jsou OK.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra IVAO Czech Division Official Forum -> Public Relations / Staff komunikace Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: